Tretmani lica

Tretmani lica

 • Higijenski tretman lica

  Klasičan tretman oslobađa kožu od nečistoće, suvišnog sebuma, izumrlih ćelija, mitisera i drugih sličnih promena. Pravilnim izborom preparata, kako za sam tok tretmana, tako i za produženu-kućnu negu, kozmetičar brine o tome da vaša koža izgleda čisto, negovano i sveže. Nema tretmana koji kožu čini tako urednom i održavanom kao ovaj tretman.

  Higijenski tretman lica

 • Tretman problematične kože

  Ovaj tretman dubinski čisti pore, vrši seboregulaciju masne kože, smiruje zapaljenja, sanira infekciju i oštećenja nastala usled akni. Ima antiinflamatorno i zaceljuljuće dejstvo, ne isušuje i ne iritira kožu. Redovnom primenom uz odgovarajuću terapiju trajno leči sve promene na koži i upale svake vrste. U ponudi imamo biostimulativni laser, ultrazvučni tretman i mikrodermoabraziju kao moguće tretmane u rešavanju problema na koži.

  Tretman problematicne koze

 • Tretman hidratacije

  Biološki tretman lica se zasniva na primeni visoko koncetrovanih preparata, koji imaju za cilj regeneraciju, oksigenizaciju i duboku hidrataciju kože lica. Posle ovog tretmana, koža lica je baršunastog izgleda, bitno poboljšane teksture i pojačane hidratacije. Tretman je idealan za zrelu, umornu kožu, kožu izloženu stresu i aerozagađenjima, kao i za svaku kožu nakon sunčanja.
  U salonu Magnolija možete dobiti tretman hidratacije:
  -ultrazvučna hidratacija ( serija 5-8 tretmana);
  -parafinska maska;
  -preparatima na bazi hijalurona, kolagena…

  Tretman hidratacije

 • Tretman sa kiseonikom

  Ovaj tretman predstavlja oslobađanje od slobodnih radikala, vrši detoksikaciju, štiti kožu i daje joj momentalno svež i zdrav izgled.
  Umorna, siva koža, bez sjaja, koža koja ne diše i vapi za regeneracijom i detoksikacijom je indikacija za tretman kiseonikom. Ova linija je interesantna za svakog klijenta zato što slobodnih radikala ima svuda i u svako doba godine. Kiseonik tretman omogućava koži da ponovo diše, vrši detoksikaciju, štiti i regeneriše.

  Tretman kiseonikom
 • Antiage tretmani

  Ovim tretmanima se uspešno usporavaju znaci starenja kože i efektivno deluju na već postojeće znake zrele kože (bore, atrofičnost, opušten tonus itd.).
  U zavisnosti od stanja i tipa kože se bira tretman koji joj je potreban. Ovi tretmani se najčešće rade u serijama.U salonu Magnolija u ponudi su sledeći tretmani:
  -kraljevski tretman (zlatni kavijar);
  -tretman sa stem ćelijama;
  -tretman-faktor rasta…

  Antiage tretmani

 • Vitaminski tretman kože

  Vitaminski kokteli za lice pružaju koži novu energiju i stimulišu njene funkcije. Antioksidanti iz ovih preparata deluju kao lovci na slobodne radikale, poboljšavaju krvotok kože, povećavaju aktivnost ćelija i samim tim se odlaže proces starenja.
  Aktivne supstance u tretmanu su vitamini C, D, A i E, aloa vera, hijaluronska kiselina i ekstrakti algi. Ovaj tretman posebno preporučujemo za pušačku kožu i za kožu koja je izgubila balans i sjaj, a može se koristiti i za svaki drugi tip kože.
  Vitaminski tretman koze

 • Radiotalasni i ultrazvučni lifting

  Radiotalasni lifting (RTL) je nehirurška, neagresivna, a izuzetno efikasna metoda za zatezanje kože lica.

  Radiotalasi predstavljaju zagrevanje tkiva, čime se postiže kontrakcija postojećih kolagenih vlakana i dolazi do sinteze novog kolagena i elastina. Istovremeno dolazi do ubrzavanja cirkulacije i bolje oksigenacije tkiva tretirane regije.

  Radiotalasni lifting

  Tretman se zasniva na dejstvu ultrazvuka na ciljana tkiva, to jest na stimulaciju fibroblasta za sintezu mladog kolagena. Rezultat je revitalizovana koža sa povećanim tonusom. Tretman se radi u serijama (6 tretmana, dva puta nedeljno).

  Ultrazvucni lifting
 • Mikrodermoabrazija

  Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, tj. izumrlh ćelija stratum korneuma. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože.
  Mikrodermoabrazija je primenljiva i uspešna kod svih tipova kože: mladjih, starijih, svetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije.

Profesionalna šminka i oblikovanje obrva

Profesionalna sminka i oblikovanje obrva

 • Profesionalna šminka

  Pokrite svoje nedostatke I naglasite lepotu profesionalnim šminkanjem za sve prilike. Zakažite svoj termin na vreme.

  Profesionalna sminka
 • Korekcija obrva

  Korekcija obrva Korekcija obrva

  Obrve su jedan vrlo važan detalj na licu. Postoje tačna pravila kojih se treba pridržavati prilikom korekcije obrva a to su dužina obrve, mesto početka obrve- koren i visina luka. Naravno sva ova pravila nije uvek lako ispoštovati, jer sve uglavnom zavisi od oblika prirodne obrve.

  Mi smo tu da uzvučemo maksimum od vaših obrva.

 • Farbanje obrva

  Farbanje obrva je zapravo potamnjivanje obrva bojama namenjenim u tu svrhu. Nakon farbanja obrve su izraženije, a mogu se pokriti i sede dlačice.

  Boje koje se koriste su braon i crna i efekti traju dve do četiri nedelje.

  Farbanje obrva

Manikir i pedikir

Manikir i pedikir

 • Manikir

  Svaka savremena dama koja drži do sebe i svog izgleda treba da ima negovane i lepe ruke i nokte na rukama. Ukoliko ne želite da produžavate nokte, niti da na njih nanosite gel onda je za Vas pravo rešenje manikir.

  Pored klasičnog manikira koji podrazumeva higijensko –estetsku negu ruku i noktiju, u ponudi je posebna vrsta tretmana za kompletnu negu ruku i noktiju-LUX manikir. Ovaj tretman, pored uobičajene manikirske procedure, podrazumeva piling i masažu ruku uz upotrebu najkvalitetnijih preparata namenjenih za regeneraciju kože ruku.

  Manikir
 • Parafinska rukavica

  Tretman za suvu, ispucalu, dehidriranu kožu na rukama, koji će Vašoj koži posle klasičnog manikira pružiti dodatnu negu, kako kože ruku tako i Vašim noktima. Posebno se preporučuje u zimskom periodu, i osobama čije su ruke izložene materijama koje isušuju kožu.

  Zbog blagotvornog dejstva kako parafina tako i preparata koji sadrže kolagen, elastin, hijaluron, ovaj tretman se preporučuje u seriji - deset tretmana, jednom nedeljno.

  Parafinska rukavica
 • Estetski pedikir

  Osetite draž lakog koraka samo u salonu „Magnolija“.

  Estetski pedikir

  Obzirom da stopala trpe najveće opterećenje i koža na stopalima brže stari od kože na drugim delovima tela, posvetite im pažnju tako što ćete im priuštiti najkvalitetniju negu.Redovnim tretmanima u salonu, dobićete negovanu kožu stopala i uredne i lepe nokte.

  Poklonite sebi LUX pedikir koji će Vam pružiti neizmerno uživanje. Procedura LUX pedikira podrazumeva klasičan estetski pedikir, ali i posebnu negu za Vašu kožu i nokte (možete birati parafinso pakovanje ili masku za regeneraciju kože stopala ili električne čizmice-posebno pogodne za zimski period).

 • Medicinski pedikir

  Lošim odnosom prema stopalima i neadekvatnom negom uzrokujemo razne bolesti i deformitete na stopalima. Problem postaje veliki i nerešiv a hod bolan i otežan. Ne treba Vam estetska hirurgija, posetite naš salon i rešite sve Vaše probleme.

  Naše stručno osoblje, sterilisani uslovi i instrumenti, pomoći će Vam u rešavanju sledećih problema:

  • gljivične infekcije stopala i noktiju
  • kurje oči
  • urasle nokte
  • žuljeve.
  Medicinski pedikir

Modeliranje noktiju

Modeliranje noktiju

 • Izlivanje noktiju

  Izlivanje noktiju je metoda produžavanja prirodnog nokta bez lepka i plastične tipse. Osećaj lakoće i stabilnosti, pored prirodnog izgleda noktiju, produženih ovom metodom, je ono što izlivanje stavlja iznad svih drugih tehnika produžavanja nokatne ploče. Pored toga ova metoda pruža mogućnost oblikovanja nokta u različite forme i ostavlja prostora za fantastičan dizajn-nail art.

  Izlivanje noktiju
 • Nadogradnja noktiju

  Ovo je tehnika produžavanja nokatne ploče lepljenjem plastičnog nokta, takozvane tipse. U zavisnosti od procene stanja noktiju, modelator predlaže tehniku nadogradnje, mada je u novije vreme popularnija metoda izlivanja nokta jer pruža veće mogućnosti za izbor forme noktiju.

  Nadogradnja noktiju

  Kvalitet materijala i stručnost modelatora omogućiće Vam da modelirane nokte nosite duže od mesec dana.

 • Ojačanje prirodnih noktiju

  Brz tempo života ostavlja nam malo vremena da se posvetimo svojim noktima. Ojačanje noktiju je najzastupljenija tehnika modeliranja noktiju jer pruža veliki konfor a noktima ne morate da se bavite bar četiri nedelje. Na ojačanim noktima može da se radi i dizajn a može biti i u jednoj boji.

  Pored ojačanja prirodnih noktiju u ponudi imamo i gel lak koji se isključivo radi na prirodnim nokti- ma koji su jako čvrsti i kojima nije potrebno ojačanje.

  Ojacanje prirodnih noktiju
 • Nail art

  Tehnike nail arta:

  • akvarijum tehnika
  • one strok tehnika
  • akvarel tehnika
  • tehnika oslikavanje gel lakom...

Depilacija

Depilacija

 • Depilacija hladnim voskom

  U kozmetičkom salonu se radi isključivo depilacija hladnim voskom iz čisto higijenskih razloga, jer se sve posle upotrebe baca, a naročito je pogodna za osobe sa izraženim kapilarima i venama kod kojih je kontraindikovana depilacija toplim voskom. U ponudi su depilacije nogu, ruku, bikini zone, brazilska depilacija kao i depilacija pazuha i lica.

  Depilacija hladnim voskom

  Posebno izdvajamo da se u salonu ’’Magnolija’’ izvode i sve vrste muških depilacija.

  Muska depilacija
 • Depilacija šećernom pastom

  Depilacija šećernom pastom je nežniji, napredniji metod uklanjanja dlaka. Otklanjanje dlaka se izvodi u prirodnom smeru rasta dlake, za razliku od drugih vrsta depilacije, ali se vremenski mnogo duže radi.

  Depilacija secernom pastom

tretmani tela

Tretmani tela

 • relax masaža

  Kultura zdravog življenja podrazumeva da se na različite načine posvetimo sebi. Masaža je najefikasnija mera u održavanju zdravlja i vitalnosti, ona stimuliše, oslobađa napetosti i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa , glavobolje, nesanice.

  Masaža neguje kožu i čini je mlađom, njome se iz tela otklanjajaju štetne materije, razgrađuje se celulit i telo se dovodi u stanje prirodne ravnoteže.

 • parcijalne masaže

  Parcijalna masaža se primenjuje na zahtev klijenta i odnosi se na tretiranje odredjenog dela tela (ruku, nogu, stopala, ledja, glave), sa ciljem da se masirani deo tela dodatno opusti, i da se samim tim omogući skladno funkcionisanje kompletnog organizma.

 • radiotalasni tretman

  Aparat RF BIPOLAR predstavlja neinvanzivnu, bezbolnu i bezbednu proceduru radiotalasnog liftinga, sa momentalnim i produženim dejstvom. Metodom radiotalasnog liftinga zagreva se srednji sloj kože u kojem se nalaze kolagen i elastin, elastična vlakna koja daju čvrstinu koži. Na tako zagrevanje koža reaguje pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana. Kao rezultat se stvara efekat zatezanja , koji je posledica reakcije kolagena u vidu učvršćivanja i postizanja jedrine. Ravnomerno emitovana toplota omogućava kvalitetnije zagrevanje tkiva i brže dostizanje potrebne temperature za jačanje kolagenih vlakana.

  Ovaj tretman daje izuzetno dobre rezultate i u redukciji celulita.

  Rf bipolar
 • Ultrazvučni tretman

  Aparat ULTRASOUND MAXI se na frekvenciji od 1MHz u kozmetici koristi za otklanjanje celulita, u tretmanima ožiljaka, kapilara, strija. Deluje na način da oscilacijom uzrokuje kompresiju i dilataciju tkiva, koja deluje kao masaža. Posledica je povećana propusnost ćelijskih membrana i bolja prehrana tkiva kiseonikom i hranljivim materijama, uz istovremeno oslobađanje štetnih materija iz organizma.

  Tretmani: meki oblik celulita, tvrdi oblik celulita, tretman ožiljaka, tretman kapilara, tretman strija, program za lokomotorni aparat, program za nervni sistem.

  Ultrasound maxi
 • Anticelulit masaže

  Anticelulit masaža - preporučuje se osobama koje imaju problema sa vezivnim tkivom, slabom prokrvljenošću i cirkulacijom. Ova masaža je intenzivnija kako bi se obezbedila što bolja prokrvljenost i uklonile masne naslage zarobljene između masnih ćelija. Anticelulit masaža daje najbrže rezultate u tarapiji uklanjanja celulita. Masaža se radi u serijama I tada daje najbolje rezultate a savetujemo veći unos tečnosti, kako se bi se što pre uklonili štetni produkti metabolizma.

  Anticelulit masaza Anticelulit masaza

  U salonu Magnolija pravimo individualne programe za redukciju celulita koje obuhvataju:

  • Masažu;
  • Elektro stimulaciju;
  • Radiotalase;
  • Ultrazvuk;
  • Pakovanja protiv celulita;
  • Program se pravi za svakog klijenta posebno u zavisnosti od vrste celulita i stanja organizma.
 • Pakovanja za redukciju celulita

  Pakovanja se najčešće koriste u kombinaciji sa nekom drugom metodom za otklanjanje celulita ali se mogu koristiti i sama. Rade se na bazi bršljena, kafe,cekropije, cimeta…

  Posetite naš salon i napravićemo anticelulitni program samo za Vas.

epilacija

Epilacija

 • Laserska epilacija ipl laserom

  Pulsno svetlo je visoko sofisticirana tehnologija koja koristi svetlosnu energiju na brz, efikasan i neinvazivan način, tretirajući velike regije lica i tela, obuhvatajući trajno uklanjanje malja, starenje kože (fotorejuvenaciju), fleke i problematičnu kožu (akne i upalne procese).

  Svetlost blica, emitovana na određenim mestima, deluje direktno na kožu i dlaku zavisno od talasne dužine koju koristi, ali uvek kroz prirodne provodnike, hromofor- melanin koji se nalazi u tkivima i dlaci.

  Ova brza i bezbolna metoda čini da se odmah vide i najmanji rezultati, kao i značajni rezultati tokom vremena. Ovaj metod se naziva progresivna depilacija i podmlađivanje.

  UKLANJANJE MALJA - Svetlost apsorbovana od strane melanina u koži transformiše se u toplotu i efektivno uništava koren dlake.

  Laserska epilacija IPL laserom
 • Elektroepilacija iglicom

  Sonda, debljine dlačice, uvodi se nežno u folikul i par sekundi se deluje strujama pri čemu se oseća blago peckanje. U vlažnoj sredini folikula oko dlačice dolazi do stvaranja hemijskih reakcija, elektrolize i termolize, pri čemu se vrši destrukcija krvnih sudova koji hrane dlačicu. Ne sme se oštetiti površina kože jer jedino takav rad omogučava da koža ostane savršeno zdrava i bez ikakvih trajnih posledica.

  Epilacija laserom je naprednija metoda epilacije, mnogo je konfornija i lakša za klijente, tako da se metoda iglicom koristi samo za pojedine delove tela ili kada je klijentu kontraindikovana laserska epilacija.

  Elektro epilacija

Solarijum

Solarijum

 • ALISUN

  vox-trade

  ALISUN (Aluminium Light and Suntanning systems) je osnovan u Holandiji, 1984. godine. Jedan je od vodećih evropskih proizvođača opreme za sunčanje.

  Alisun proizvodi najvišeg kvaliteta, kao i inovacije na tržistu za profesionalnu upotrebu su svrstani pod liniju brenda Sunvision by Alisun. Ovi prelepi solarijumi su posebno dizajnirani za klijente čiji je izbor predivna boja kože uz maksimalnu udobnost.

  Sunvision by Alisun linija se sastoji iz horizontalnih (ležećih) solarijuma, kao i vertikalnih. Čitava linija proizvoda je razvijena pod jedinstvenim sloganom kampanije "What’s your style?" (Koji je tvoj stil?). Drugim rečima, oprema za sunčanje obuhvata četiri stila: Glamorous Elegance, Sensual Attraction, Dynamic Energy i X-treme Desire..

 • Sunčanje sa merom

  Suncanje sa merom Suncanje sa merom

  Sunčeva svetlost ima pozitivan uticaj na naše raspoloženje, daje nam energiju i zdrav izgled. To su sve važni faktori koji utiču na zadovoljstvo i samopouzdanje.

  Štaviše, sunce stvara vitamin D, koji nas štiti od problema sa mišicima i kostima. Postoje čak i značajne naznake da sunčeva svetlost i vitamin D deluju zaštitno protiv raznih oblika raka.

  Morate imati u vidu da morate naći zdravu ravnotežu u sunčanju koji se razlikuje pojedinačno i u zavisnosti od delova sveta.

  Alisun je jedna od prvih kompanija koja je inicirala "Asocijaciju za sigurno sunčanje". Glavna svrha ove fondacije je postizanje jasne regulisanosti odgovornog i sigurnog sunčanja u Beneluksu. Saradnja lekara, naučnika, Holandske asocijacije za rak, proizvođača, distributera i vlasnika salona je dovela do jedinstvenih dostignuća u istraživanju ove oblasti.

 • Saveti za sigurno sunčanje u solarijumu

  Sigurno suncanje
  • Utvrdite tip kože na bazi upitnika koji vam je dat pre sunčanja
  • Pažljivo pročitajte uputstvo i pratite preporučeno vreme sunčanja određeno prema tipu kože
  • Osobama mlađim od 18 godina i/ili osobama tipa kože 1 je zakonom zabranjeno sunčanje (u okviru Evropske Unije). Ukoliko imate bilo kakav poremećaj kože, konsultujte lekara pre korišćenja solarijuma. Ukoliko imate problema sa aknama ili psorijazom, UV zraci mogu imati pozitivan efekat.
  • Preporučujemo vam da uklonite svu kozmetiku nekoliko sati pre korišćenja solarijuma. Neke supstance mogu uticati na osetljivost kože na zrake. Kozmetika za sunčanje sa zaštitnim faktorima se ne sme koristiti tokom sunčanja u solarijumu. Umesto toga, mogu se koristiti specijalna sredstva za sunčanje u solarijumima.
  • Neki lekovi mogu značajno povećati osetljivost kože na UV zrake.
  • Ne preporučujemo nošenje nakita.
  • Savetujemo vam korišćenje hidratantnih i hranjivih krema posle sunčanja.
  • Savetuje se skidanje kontaktnih sočiva tokom sunčanja.
  • Pažljivo pročitajte uputstva na lekovima ili ukoliko imate bilo kakve dileme, konsultujte vašeg lekara.
  • UV zraci su štetni za nezaštićeno oko, neophodno je nositi zaštitne naočari. Ovo se posebno odnosi na period posle operacije očiju.
  • Preporučujemo korišćenje solarijuma ne više od jednom dnevno, maksimalno 50 puta godišnje.
  • Ukoliko se pojave upale ili plikovi posle sunčanja, konsultujte vašeg lekara.